En dør – to verdener

I dag har jeg ringt mamma og pappa og klaget over at Ipoden min har sluttet å virke og at det nesten ikke går an å lade mobilen lengre. Jeg har brukt over tusen kroner på å kjøpe flybilletter. Jeg var på et av de dyreste utestedene i Bogotá i går, og drog på nachspiel hos en fyr med en leilighet fylt av gullbelagte porselensfigurer.

Det ligger en gutt og sover i en søppelpose, med søppel i, utenfor inngangsdøren min.

Jeg har hatt ørebetennelse og har syntes veldig synd på meg selv. Den fikk jeg fordi jeg badet i svømmebassenget ved villaen vi leide forrige helg. Der jeg bor nå har vi ikke varmt vann, og det irriterer meg.

Det ligger en gutt og sover i en søppelpose, med søppel i, utenfor inngangsdøren min.

Jeg er drittlei alle klærne mine, og har store planer om å dra på shopping. Jeg liker ikke smaken av vannet i springen, så jeg kjøper flaskevann. Internettet er ustabilt, så jeg klarer ikke å bruke chatten på facebook. Han jeg sendte melding til i går har ikke svart.

Når jeg legger meg for å sove i verdens største seng med ullundertøy på og med to ulltepper, ligger det en gutt og sover i en søppelpose på andre siden av veggen.

Legg igjen en kommentar